Reviews

Android SVT Play Reviews

Magnus Tinglöf January 2, 2018
Mycket har hänt sedan de första stapplande versionerna utan chromecast stöd till vad som erbjuds nu. Lätt att hitta och streama och väldigt sällan strul. Rekommenderas!

Peter Olby November 26, 2017
På Nexus player (Android 8) går det inte längre att få fram playbaren (kontrollerna för att spola etc.)

Alexander Corsell December 10, 2017
Så fort jag försöker casta till chromecast så står det bara problem med internetanslutningen. Det fungerar direkt på min tablet. Andra appar som Netflix, tv4 play m f fungerar fint. Bara er app som krånglar

Pontus Birgersson December 13, 2017
Kontrollerna för uppspelning fungerar mycket dåligt när man chrome-castar. Tidsreglaget fungerar nästan aldrig och ibland heller inte funktionen för att hoppa fram eller tillbaka några sekunder.

Erik Jonsson December 19, 2017
Buggy as hell. Hangs both itself and my Chromecast. The search function is broken and you have to restart the app and search again to find results.

Sveriges Television AB January 2, 2018
Hej Erik, vi ska givetvis titta på sökproblemet och chromecast ska ej hänga sig vid byte till nytt avsnitt längre, om du fortfarande får detta problem får du gärna höra av dig till svtplay@svt.se

Henrik Vincent November 19, 2017
Kan inte stänga av undertexter, inställningarna som SVT hänvisar till i tidigare svar finns inte i appen

December 31, 2017
uppskattar att det numera finns en inställning för att spela upp i låg kvalitet för oss med sega uppkopplingar. men! upplever på min device ett lagg mellan ljud och bild (ljudet är långsammare), och det är oavsett vilken bildkvalitet jag har eller vad jag kollar på. blir mycket enerverande i längden. har inte detta problem med andra streamingtjänster. det må vara ett litet problem, men det gör att man inte blir så sugen på att titta…

Pontus Åström December 19, 2017
Värdelös chromecast-funktionalitet. Appen krashar både chromecasten och själva appen flertal gånger under navigering och uppspelning. Var är kvalitéinställningarna för lokal- och chromecastuppspelning? Var är surroundljudet? Förkastligt att det gått så långt utan alla dessa funktioner

Sveriges Television AB January 2, 2018
Hej Pontus Vi har lagt ut en fix på crash vid nästa avsnitt när man tittar på chromecast, vad det gäller kvalitéinställningar och ljud så är det givetvis någonting vi vill titta på.

Anders Martinson December 27, 2017
Kanon! Men samtliga undertexter ska vara valbara för full poäng (inte enbart svenska). Oerhört irriterande med undertexter då man förstår originalspråket – förstår helhetsintrycket av både film och app.

Joel Tjernström December 18, 2017
Chromecastintegrationen är skit i denna app, autouppspelningen fungerar dåligt.

Sveriges Television AB January 2, 2018
Hej Joel Autoplay av nästa episod har vi lagt ut en fix för, om det fortfarande inte fungerar så får du gärna höra av dig till svtplay@svt.se

Linus Hägerbrand January 6, 2018
Ofta avbryts det när man tittar på Chromecast

Johan Östlund January 8, 2018
Var är textningen i chromecastläge????

Jamal Saeed November 7, 2017
Vad hände med Chromecast funktionaliteten? Nu kan man inte casta längre

Per Osbäck October 8, 2017
På TV (Nexus player Oreo 8.0) så försvinner inte playbaren och bilden är då dimmad. Programutbudet verkar inte vara samma i TV som i appen barnutbud.

Sveriges Television AB October 16, 2017
Du har hittat en liten men ack så störande bugg. Vi ska lösa det så snart vi kan!

Alvar Lagerlöf October 6, 2017
Tack för adaptiv ikon!

Sveriges Television AB September 22, 2017
Hej Alvar, vi ska titta på detta.

Petter Källström September 20, 2017
Bra app. Ganska genomtänkt. Dock lite buggar som överlevt xflera uppdateringar nu. När man tittat klart på ett klipp, så hopar man automatiskt till nästa, som inte spelas (har stängt av auto-funktionen). Då markeras nästa avsnitt som påbörjat, och man blir påmind om att titta färdigt. Och de trevliga spola-15s-knapparna försvinner ofta. Önskemål: Kan man inte få ställa in sin region, så att man i direktstreamingen kan få sina lokala nyheter (i.st.f. Stockholms lokala)?

Sveriges Television AB September 22, 2017
Hej Petter och tack för din uppdatering. Vi ska gräva vidare och titta på om vi kan hitta något fel med spela nästa och spolningsknapparna.

Kent Solgule September 13, 2017
Snygg och fungerar bra. Jag skulle behöva lite mer färg på ikonen bara, den ser liten ut med svart bakgrund.

Snow Man September 14, 2017
Good app

Joel Hjalmarsson August 5, 2017
Går inte att stänga av automatisk uppspelning av nästa avsnitt när jag spelar upp via Chromecast. Har för mig att det gått att göra innan.

Sveriges Television AB August 5, 2017
Hej, det går när man tittar på program i appen. Vi jobbar på det för Cast. Öppna spellistan i spelaren genom att klicka på ikonen längst upp till höger med en liten play-pil. Där finns valet att stänga av.

Johan Zetterlund July 25, 2017
Hej. Det går inte att stänga av undertexter. Varken om man kollar vi Chromecast eller direkt på mobilskärmen.

Sveriges Television AB July 25, 2017
Så ska det inte vara. Kolla gärna systeminställningar: Inställningar- Tillgänglighet- Hörsel Är textning på väljer appen alltid textat.

Iza GALLAGHER August 1, 2017
If I could watch everything from anywhere in the world with English subtitles would be a 5*****

Teliafools G August 25, 2017
Finns diverse buggar i programmet som behöver diverse buggfixar fortfarande…

June 24, 2017
Unfortunately I had problems cast live channel specially sport events frame refresh make unpleasant and not fluid the streaming. Problem with Chromecast 2 and Samsung new 2017 uhd 4k series 8 also had same problem streaming from website svt MacBook pro 2016. With same devices and configuration viaplay sport Netflix works fluid and perfect. I hope it’s possible to fix it or have some solutions. Tack

Anders Kronlund June 17, 2017
I menyn “För mig” så ser man allt som man börjat titta på. Men hur tar man bort program därifrån? Den blir mer och mer svårnavigerad. Allt annat fungerar perfekt för mig.

Johan Nordin June 28, 2017
Virus detected by Huawei security scan

Mustafa Ebrahimi June 26, 2017
Vers Good app

Johan Vestlin-Kajne July 22, 2017
Riktigt välgjord, tyvärr fungerar det inte att casta till Nexus player, ljudet blir utdraget och fel.

Sveriges Television AB July 28, 2017
Hej Johan, tack för rapporten! Så ska det ju inte vara, det får vi titta närmare på.

Johan Gustavsson July 10, 2017
it works again! Now I can watch the next episode of a series… Before this update it played the same episode again!

Merhawi 2007 June 12, 2017
Salina

June 9, 2017
Bra jobbat

Sorin Srbu June 7, 2017
Tappar kontakten med Chromcasten efter varje spelat avsnitt av tex Andys förhistoriska äventyr. Funkade bra förut. Edit: Ser fram emot att testa nya versionen!

Sveriges Television AB June 7, 2017
Hej Sorin, tack för rapporten! Ja, det är en tråkig bugg, vi har en uppdatering på gång som borde vara ute snart.

Håkan Hedrén July 1, 2017
Om du har en tv från Samsung så bry dig inte om denna app. App är dessutom att ta i. Det är bara ett skal till webbsidan.

Sveriges Television AB February 3, 2017
Hej Håkan, så ska det ju inte vara. Buffrar alla program? Kontakta oss gärna via svtplay.se/hjalp (eller menyvalet “Hjälp” i appen) och berätta mer om omständigheterna när det buffrar så ska vi försöka fixa det. Vi för vidare ditt önskemå att sända materialet till en Samsung-TV.

Karl-Oskar Andersson May 11, 2017
Går ej att stänga av undertexter för tillfället. – Samsung galaxy s6 edge+ Går inte att stänga av syntolkning. – iPhone 6 Appen har gått från en solklar fyra till knappt en tvåa på mindre än en månad. Produkten måste testas noggrant innan man lanserar uppgraderingar.

Sveriges Television AB May 11, 2017
Hej Karl-Oskar, tack för rapporten! Det är inte bra – men vi lyckas inte återskapa problemet med undertexter, vi har provat cast och videospelare. Några frågor: Är det problem med alla textade program? Är det problem med både cast och videospelaren? Skriv gärna in till vår support på svtplay.se/hjalp och berätta mer.

Martin Gustafsson May 18, 2017
chromecast funkar ibland, funkar prima med youtube men inte svtplay.

Sveriges Television AB May 23, 2017
Hej Martin, tack för rapporten! Ja, vi har en tråkig bugg, att cast tappar kontakten. Vi jobbar på att fixa det.

Petter Alstermark May 17, 2017
Undertexten går inte att stänga av (Android TV – NVIDIA Shield TV). Samt att live-kanaler fortfarande inte finns i Android TV.

Thomas Novin May 24, 2017
Saknar stöd för live-kanalerna via Android TV

Sveriges Television AB January 11, 2017
Hej, roligt att du uppskattar cast-fixen. Dela finns på vår att göra-lista, så håll utkik efter kommande uppdateringar.

Anders m April 24, 2017
Låser sig då den buffrar, program man börjat titta på inte sparas, man inte kan välja bort textning på utländska program.

Zino Kader April 22, 2017
Schysst app, men fixa rund ikon till Google-enheter som Google Pixel.

Ola Belin April 28, 2017
Bra app! Saknar lite funktioner men är stabil och gör vad den ska.

Markus Hartung April 2, 2017
Uselt. Appen tror jag är utomlands. Frugan sony säger samma. Jag har en honor 8 Uppdatering: fungerar nu. Ni kan ju ha länken till felsökning där man får felmeddelandet. Dock så verkar felet ha varit på er sida eftersom det fungerar nu med samma IP.

Sveriges Television AB April 3, 2017
Hej Markus, vad bra att det fungerar nu, tack för att du återkom. Bra idé, den skickar vi vidare till rätt personer.

Stefan Andersson March 3, 2017
Funkar numera ok. Men tidslinjen är ju tröstlös. Under tittande ser man bara tid till slutet. Vid spolning bara var man är. Hopplöst att hitta rätt! Efter senaste uppdateringen går det nu inte att söka, suck. Inget händer när jag trycker på förstoringsglaset.

March 4, 2017
Inget händer när du trycker på förstoringsglaset, knepigt! Vi lyckas inte återskapa. Prova gärna de vanliga trixen starta om appen, installera om och starta om apparaten. Skriv gärna in till http://www.svtplay.se/hjalp så får vi felsöka vidare. Vi noterar dina synpunkter om tidslinje och spolning, tack för att du hör av dig till oss!

Stefan Prybil March 27, 2017
Ja, den funkar ju mestadels. En stund, för att sedan börja buffra och buffra och buffra eller rättare sagt “buffra”. Man lär få vänta tills man ger upp eller så börjar man om och hoppar förbi stycket som den fastnade i och upprepa detta ett antal gånger till i avsnittet…

Fredrik Efternamn March 4, 2017
Dåligt kvalitet mär man castar till chromecast. Bitraten är USEL.

Jonas Örnbäck March 10, 2017
Crashar ett par minuter in

Simon Larsson January 29, 2017
Äntligen är appen som en riktig streaming-app, även om den ännu inte är en perfekt sådan

Patrick Ivarsson February 24, 2017
Avbryter Chromecast streaming lite då och då, har stängt av sig 4 gånger under 2 avsnitt av På Spåret. För övrigt funkar det bra. Skulle dock föredra att ha +30 spolning då 15 blir för lite när det tar 10s för den att återuppta uppspelningen, kan lika gärna strunta i att spola.

March 1, 2017
Det är ju inte bra, så ska det inte vara! Testa gärna att uppdatera appen, vi har löst några problem med cast i senaste versionen. Kontakta oss gärna via svtplay.se/hjalp om det inte blir bättre. Vi för vidare ditt önskemål. Tack för att du hörde av dig!

tlew February 4, 2017
Saknar att kunna hoppa 30s framåt eller bakåt som man kan i de flesta andra streamingappar. Annars funkar den hyfsat.

Helen Wohlin Lee February 25, 2017
Varför saknas kommande livesändningar? Gör det krångligt att passa tid och att hitta. Saknar bra sök.

David Myllykangas February 24, 2017
Hade varit nice med en share link för att enkelt skicka länk till program…

March 1, 2017
Hej, dela finns på vår att göra-lista, så håll utkik efter kommande uppdateringar.

Marcel Vojtkovszky March 12, 2017
On my Android TV, whenever I press back and end a stream (or if it happens to interrupt itself, which happens every once in a while), I won’t be able to watch it again until I force stop the app and clear cache manually. Would be nice if you fixed that. Works great from phone though.

Niklas Pivic May 24, 2017
Jag gillar appen! Kommer det att komma stöd för att ladda ned innehåll för att se offline?

User Linux February 3, 2017
Måste installeras igen nästa gång man ska titta på något eftersom den blir avinstalleras hela tiden

February 3, 2017
Knepigt! Skriv gärna in till vår support på http://www.svtplay.se/hjalp så får vi felsöka vidare.

Peter Gräntz January 12, 2017
Vad hände Efter nya uppdateringen så fungerar Chromecast fint

January 13, 2017
Hej, så bra, tack för att du återkom och berättade!

January 20, 2017
Bästa appen i min svenska samling

Imer MG Ilmi January 20, 2017
Vgh vgg

Johannes Slettengren December 14, 2016
Missat en av de viktigaste funktionerna Mycket bra uppfräschning av appen. Tyvärr maximeras inte bilden vid uppspelning – alltså Landscape mode som default. Att behöva slå på auto-rotate är ett otyg! (Och det är inte första gången denna funktionalitet försvinner för just SVT Play.)

December 15, 2016
Vad roligt att du gillar uppdateringen Johannes. Och om du låser uppspelningen till landskapsläge 1 gång så är obehaget över. Du vet, smaken är som baken, vissa vill ha automatiskt landskapsläge och andra inte.

Tobias Axelsson December 14, 2016
Äntligen ny app En riktig genomtänkt app som gör det så mycket lättare att följa sina program. Var helt hopplöst innan. Tack!

December 15, 2016
Vad roligt att du gillar den Tobias!

Erik Jonsson December 19, 2016
Cromecast media knapparna i appens uppspelningsvy reagerar inte när man gått tillbaka till appen eller kommit från låsskärmen när något spelas/är pausat via chromecast. Generellt har appen fått sig ett riktigt facelift dock

December 22, 2016
Tack för chromecast-rapport – så ska det inte vara, det ska vi fixa!

Johanna L January 4, 2017
Fungerar aldrig problemfritt Använder Android och kan aldrig pausa eller spola i ett program när det castas. Snälla försök fixa så att i alla fall de grundläggande funktionerna fungerar.

January 7, 2017
Hej, tack för rapporten, vi är medvetna om problemet med cast och jobbar på att fixa det, så håll ut.

Andreas Nilsson December 15, 2016
Mycket bättre Denna lösning känns mer som en riktig androidupplevelse. Men jag saknar feedback när jag klickar på saker. Det är bara tablayouten som verkar han det. Det i sin tur gör att den känns lite död i jämförelse med vanliga appar.

Viktor December 23, 2016
Appen fungerar inte för att visa videor från svt:s hemsida Man länkas till appen svt play (som redan är installerad för mig).

Krakob December 18, 2016
Funkar jättebra, toppeninnehåll Appen funkar helt utan problem!

Kaj Karlsson January 6, 2017
När jag klickar på en länk till ett klipp i webbläsaren på SVT.se så får jag bara ett meddelande om att jag måste installera denna app. Vilket jag gjort.

January 7, 2017
Hej, vi lyckas tyvärr inte återskapa felet. Vilken webläsare använder du, och uppstår felet på alla klipp? Kontakta oss gärna via svtplay.se/hjalp (eller menyvalet “Hjälp” i appen) och berätta mer om omständigheterna så ska vi försöka lösa det.

Pär-Erik Svanerud December 18, 2016
Det var bättre förr Efter senaste uppdateringen har kontrollerna för att spola bakåt o frammåt försvunnit från livesändningen?!

December 19, 2016
Tack för bra feedback. Vi jobbar på att möjliggöra spolning i livesändningar så håll ut ett par veckor.

Lennart Kolmodin December 28, 2016
Älskar nya Android appen! Lätt att navigera och hitta material. Chromecast stödet fungerar perfekt! Stort lyft från tidigare version.

Jonas Almkvist December 14, 2016
Att ni bygger om appen helt för android gör mig så lycklig att jag vill fälla en tår. Tack!

December 14, 2016
Tack! Det gläder oss oerhört att höra!

Related