Download

P4 Radio Google Play Store Download

okubu sereke July 2, 2017
Jeg fatter og begriper ikke hvorfor denne appen stopper flere ganger nå for tiden. Dette har aldri skjedd før. Appen stopper selv og det krasjer.
Alexander Vatnehagen June 19, 2017
Ustabil løsning. Med jevnlige mellomrom så stopper avspilling uten grunn. Hører på radio over Bluetooth om morgenen og det er kun p4 som kjører. Allikevel så stopper den opp med 5-10 min mellomrom.
Ty Tollestrup March 7, 2017
“Nye app” fungerer fortsatt for dårlig. Bruker det i bilen og stopper opp hele tiden. Bruker heller Tune In.
P4 Gruppen March 15, 2017
Hei! Vi er veldig interessert i å finne ut av dette. Mail oss gjerne på p4digital@p4.no og forklar oss nøyaktig hva du gjør når det stanser, så skal vi forsøke å løse problemet. Hilsen P4
Thomas Hammerås February 13, 2016
Mye reklame Ble negativt overrasket over hvor mye reklame selve appen inneholder. Er det ikke nok med reklame i selve radiosendingen? Har jeg skjermen på og appen åpen må jeg lukke igjen en reklame, som dekker hele skjermen, vel to ganger i minuttet.
Michael Akinde December 23, 2015
Nul chromecast Mangel på chromecast support er en dødssynd for en audiovisuel App på Android. Gør den ubrugelig med Android baserede hjemme anlæg.
Finn Aspelund March 6, 2015
Stoppet! Beklager, men Appen starter ikke! Får bare melding om at den har stoppet å fungere!
Terje R. Smedsvig March 5, 2015
Update Vet ikke hva dere har gjort, men etter siste oppdatering så fungerer ikke appen lenger
Sivert Heitmann June 26, 2014
Den funker Den funker, men det er ikke særlig bra.. en widget til startsiden og notifikasjonbaren som sier hvilken sang som spilles og gir deg muligheten til å bytte kanal hadde vært fint.. sånn jeg ser det er det ikke noe mer enn en mobilversjon av nettsiden.. Den ser ikke noe bra ut heller.

Download from Play Store

Related